Udgivet i Ideer og Artikler

Giv ham en ferie til Gran Canaria i julegave - sådan gør du uden det koster en formue

Af Julegavertilham.dk

Julen begynder at nærme sig, og det betyder også det årlige julegavekøb. Glæden ved at give den man elsker en god gave er stor. Ja næsten større end selv at få gaver. Forestil dig at kunne give ham den ultimative gave og overraskelse - en ferie til Gran Canaria. Dette vil han med sikkerhed sætte ekstra stor pris på, når gaven åbnes i på en kold decemberaften i Danmark.

Gran Canaria er en dejlig spansk ø midt i Atlanterhavet. Øen byder på dejligt vejr, lækre strande, og alt det der hører med på en god ferie. Dette er uanset om du rejser som familie, par, alene eller med venner. Derfor er det også en populær destination for turister- heriblandt danskere. Øens gode vejr gør det også muligt at rejse dertil i vintermånederne, og det ville derfor være en perfekt julegave.

Men du bekymrer dig måske om, hvordan du egentlig lige får råd til at give ham sådan en gave - især i en tid som denne, hvor der måske ikke er råd til lige så meget som før.

Løsning: En afbudsrejse

En afbudsrejse er den perfekte løsning på en ferie, der koster mindre end den normalt ville have kostet. En afbudsrejse er derfor perfekt til dig, der måske kniber med økonomien, eller blot vil spare penge. Men hvad gemmer sig egentlig bag ordet afbudsrejse? Afbudsrejser er de rejser, som ikke er blevet solgt af selskabet - altså den rest der er tilbage. Derfor vil disse restpladser ofte blive sat ned i pris, når datoen nærmer sig - og dermed blive til en afbudsrejse. Udover den økonomiske fordel, så giver det dig også mulighed for fleksible løsninger og at kunne booke en rejse i sidste øjeblik.

Hvis du ønsker en afbudsrejse til Gran Canaria, så kan du på linket finde billige rejser og gode tilbud - på både fly og hotel. Dette gør hele rejseplanlægningen lidt mere overskuelig, og du går samtidig ikke glip af de bedste priser. Det er ikke kun fly, du kan finde på linket - men også hoteller. Du er derfor sikker på, at dit opholdssted også er i orden inden du tager afsted - og især med kort varsel.

Derfor skal du give ham en oplevelsesgave:

Oplevelsesgaver bliver mere og mere populært, og dette er der gode grunde til. Lad os for eksempel tage en rejse. En rejse er en perfekt gaveide til alle: Til manden, der har alt, til manden der ikke er materialist, men det kan også bare være til ham, du holder af. En oplevelsesgave er nemlig en personlig gave, som ikke er materialistisk.

Der er derfor også en god chance for, at det vil være den gave, der skiller sig ud og virkelig gør indtryk på modtageren. Derudover kan du både give ham den som en rejse med ham selv, med vennerne eller med dig. På den måde får i også en uforglemmelig oplevelse sammen og får skabt nogle gode minder.

En oplevelsesgave er ofte en længerevarende lykke end materialistiske ting. Med materialistiske ting vil du få et snert af lykkerus, når du åbner pakken, men derefter vil det oftest sive ud i sandet efter lidt tid. Med en oplevelsesgave får personen, udover glæden ved at åbne pakken, også lov til at glæde sig til begivenheden. Så er der selvfølgelig selve begivenheden, og bagefter er der skabt minder, som vil vare hele livet. Derfor er en oplevelsesgave en gave, der er værd at give.