Udgivet i Ideer og Artikler

6 gode julegaveideer til ham der går op i indretning

Af Julegavertilham.dk

Er du allerede nu ved at planlægge dine julegaver, men er du i tvivl om, hvad du skal give din indretningsorienterede mand? Så er du kommet til det helt rette sted! Herunder får du nemlig en oversigt over 6 gode julegaveideer til ham, der går op i indretning. Læs med og få en masse inspiration til dine julegaveindkøb.

Vipp vasketøjskurv

Det er sjældent vaskekurven, der pynter i hjemmet. Faktisk ender man ofte med blot at købe en billig vaskekurv, der ikke passer til resten af indretningen. Dette gælder ofte, uanset om man går op i indretning eller ej. Hvis du derfor kender en mand, der går meget op i indretning, kan den perfekte gave til ham være en pæn og stilren vaskekurv.

Her er der især tale om én bestemt vaskekurv; nemlig vasketøjskurven fra Vipp. Der er ingen tvivl om, at Vipp vasketøjskurven er alle pengene værd. Den er lavet af lækre materialer, den har en lang holdbarhed, og så har den et smukt og tidsløst design, der passer til alle hjem og indretninger. Den indretningsorienterede mand i dit liv vil garanteret takke dig for Vipp vasketøjskurven!

Petra stol

Ønsker du at gøre en smule ekstra ud af julegaven til den indretningsorienterede mand i år, kan du med fordel give ham den populære Petra stol fra &Tradition. Petra stolen er en gammel designklassiker, som de fleste garanteret kan genkende. Selvom Petra stolen ikke nødvendigvis har et ekstravagant design, er den enormt praktisk - især for dem, der ønsker at skabe et hyggeligt og behageligt hjem. Har den indretningsglade mand ikke allerede fået fingrene i den populære Petra stol, er det uden tvivl en oplagt julegaveide! Du kan finde lille petra stolen her.

Andersen vægur

Hvis du ikke ønsker at give den indretningsglade mand et decideret møbel i julegave, men i stedet mere diskret interiør, kan du overveje det flotte Andersen vægur. Andersen væguret har et unikt og enkelt design, der ikke ses hos mange andre vægure på markedet. I modsætning til mange andre vægure, har Andersen vægurene slanke og neutrale urskiver. Desuden kommer Andersen væguret i flere forskellige farver - herunder blandt andet træfarvet og sort. Det smukke Andersen vægur kan pisse ind i alle indretningstile, og den indretningsglade man vil med sikkerhed elske det!

&Tradition lampe

Designmærket &Tradition bliver mere og mere populært blandt forbrugere hele verden over. Dette ses ikke kun hos den tidligere nævnte Petra stol, men også hos de smukke &Tradition lamper. Hos &Tradition finder du et stort udvalg af smukke lamper til gode priser. &Tradition lamperne er ganske neutrale, og kommer i et hav af forskellige farver. Af disse grunde er en &Tradition lampe den perfekte gave ide til den indretningslade mand, der trænger til en ny lampe.

Eva Solo vinreol

Hvis du kender en mand, der både elsker indretning og vin, er den perfekte julegave ide med sikkerhed en Eva solo vinreol. Eva Solo vinreolen har en pris, som alle kan være med på, samtidig med at den har et flot og unikt design, der passer ind i alle hjem. Eva Solo vinreolen kan opbevare helt op til otte vine ad gangen, og den vinglade mand kan derfor opbevare alle sine yndlingsvine ét sted i hjemmet,

New Mags coffee table book

Sidst, men ikke mindst, er en god julegaveide til den indretningsorienterede mand en New Mags coffee table book. En coffee table book kan være den sidste lille detalje, der samler et rum. Ikke nok med at New Mags coffee table books er flotte, er de også meget informative. Du kan blandt andet finde en smuk Rolex New Mags coffee table book, der indeholder en masse informationer om historien bag Rolex og flotte billeder. Der findes et hav af forskellige New Mags coffee table books!