Udgivet i Ideer og Artikler

3 julegaveideer til ham der gerne vil have et flot smil

Af Julegavertilham.dk

Skønhed er en bevægelig størrelse. Hvad nogle mennesker finder attraktivt, tænder andre mennesker af på. Alligevel går visse ting igen vores skønhedsopfattelser imellem. Og langt de fleste af os sætter pris på smukke smil.

Det flotte smil

Det flotte smil er typisk både karakteriseret ved lige tænder og en pæn, nogenlunde hvid farve. Når vi er helt unge, er mange af os velsignet med hvide tænder, men som vi bliver ældre, begynder ting som kaffe, cigaretter og sukker typisk at sætte deres præg på vores tænder.

Rigtig mange mennesker er kede af deres tænder. Og hvis du kender mand, som længe har udtrykt et ønske om enten at få rettet tænderne til eller blot at gøre noget ved farven, kan du overveje at lade hans ønsker indgå i dit valg af årets julegave. Nedenfor giver vi dig tre julegaveidéer til ham, der gerne vil have et flot smil.

Tandrensning

Hvis julegavemodtageren hovedsageligt er ked af farven på sine tænder, er en tandrensning eller tandblegning sandsynligvis vejen frem. Ingen af behandlingerne er helt billige, og derfor har mange af os en tendens til at vælge dem fra i løbet af året. Men særligt tandrensningen er langt mere effektiv end for eksempel almindelig tandbørstning, fordi tandlægen typisk vil kunne rense, pudse og polere steder, hvor en tandbørste ikke kan nå hen.

Beslutter du dig for at forære en tandrensning i gave, skal du som det allerførste have fundet den rigtige klinik.

Sørg for at vælge en klinik, der ligger i nærheden af ham, der skal have gaven, og læs gerne et par anmeldelser af klinikken, før du booker en tid. Når du kontakter klinikken, kan du give tandlægesekretæren gavemodtagerens navn og bede hende eller ham om at sende regningen til dig, når tandrensningen er forbi.

Tandretning

Måske har manden, der snart skal have en julegave, allerede skindende, hvide tænder. Er han alligevel ked af deres fremtoning, hænger det sandsynligvis sammen med, at de sidder skævt i munden på ham.

Tandretning er typisk et længerevarende forløb, hvor tandlægen med hjælp af enten almindelige eller usynlige tandskinner vil søge at rette patientens tænder. Hvis du gerne vil give en tandretning i julegave, ønsker du muligvis ikke at betale hele regningen.

Men du kan overveje at give et tilskud, som kan gøre det nemmere for gavemodtageren at komme godt på vej til lige tænder og et blændende smil. Tandretning varierer en del i pris fra klinik til klinik, og derfor bør du bruge god tid på at navigere tandlægeterrænet, før du endeligt vælger en behandler. Læs også gerne nogle anmeldelser online i processen. Så forhøjer du sandsynligheden for at vælge en god klinik, som perfekt vil kunne varetage den tandretning, som du giver i julegave.

Tandvenlige snacks

Det kan være, at gavemodtageren ikke har udtrykt noget direkte ønske om at besøge tandlægen i jagten på pænere tænder. Måske har han bare besluttet sig for at blive lidt flittigere med tandtråden og skære ned på nogle af de ting, der ofte giver misfarvninger.

Hvis du gerne vil opfordre til og støtte hans i fremtiden lidt sundere livsstil, er en kurv med tandvenlige snacks et oplagt gavevalg.

Da kurven helst skal kunne holde så lang tid som muligt, bør du naturligvis styre uden om varer som friske grøntsager og mælk. Til gengæld kan du sagtens købe stort ind af tørret frugt, nødder, frø og kornprodukter. Vælg selv en kurv og et flot gavebånd, og overvej at supplere de spisevenlige produkter med en ny tandbørste, en tube tandpasta og masser af tandtråd. Gavemodtagerens tænder og smil vil begge takke dig for det.