Udgivet i Ideer og Artikler

5 anderledes og unikke julegaver til ham der har alt

Af Julegavertilham.dk

Den søde juletid nærmer sig endnu engang. Det er den hyggeligste tid på året, og det er skønt. Men julegaveræset kan til tider være både udfordrende og stressende, og det er ikke altid sjovt, når man ikke kan finde den perfekte julegave at give. Hvad giver man for eksempel manden, som har alt? Læs med her, og få et par tips til julegaver til ham, der har alt.

Den kunstneriske gave

Måske forbinder du ikke just mændene i dit liv med kunst. Det kan være, at ham, du skal finde en gave til, ikke er specielt kunstinteresseret. Men man kan blive ganske overrasket. Det er nemlig de færreste mennesker, som ikke i bund og grund bliver positivt påvirket af æstetik, kunst og zen boligindretning. En fin idé kan derfor være at købe noget, som kan bidrage til den gode stemning i hans liv.

Find for eksempel den helt perfekte skulptur på https://skulptur-til-hjemmet.dk/, hvor du kan browse og finde et stort udvalg. Vælg en flot skulptur, der bærer en symbolik, som taler præcis til ham, der skal modtage den i gave. Det kan være et særligt dyr eller et bestemt tema.

Gaven, der varmer

Gaven, der varmer, er julesweateren. En Sweater virker måske som en lidt kedelig, blød pakke. Men det er det slet ikke. Er den fremstillet i en god og lækker kvalitet, bliver den nemlig juleferiens og vinterens hit hos modtageren. Find flotte julesweatere her, og gør julen lidt sjovere. Vælg ikke den mest vanvittige og julede julesweater, hvis manden ikke har humør. Da bør du vælge noget mere neutralt og stilrent.

Oplevelsesgaven

En gave behøver ikke at kunne pakkes ind i traditionel forstand. Den behøver ikke at kunne stå på en hylde, eller gemmes i en skuffe. Den mere utraditionelle mandetype vil sætte stor pris på en oplevelsesgave; noget, I kan lave sammen, eller som han kan opleve med sine venner.

Det kunne meget vel være en fodboldkamp, et teaterstykke, en tur i biografen, en fancy middag eller en tur i zoo. Kun fantasien sætter grænser. Husk blot at have i tankerne, at han skal være glad for aktiviteten. Du skal ikke købe billetter til noget, der egentlig mere er dit eget ønske end hans.

Gaven, der er levende

Kæledyr er ikke kun for børn. Mangler der lidt liv og glade dage i mandens liv? Uanset, hvor han er i livet, kan det være fantastisk for ham at opleve den omsorg og det ansvar det er, at få en hund, kat, eller noget helt tredje.

Dog må du huske på, at denne gave er lidt mere risikabel. I løbet af efteråret og december kan du måske spørge snedigt ind til, om han i al hemmelighed drømmer lidt om at erhverve sig en firbenet ven. Hvis han virker positivt stemt overfor tanken og idéen, så kan du slå til. Endnu bedre er det, hvis du også selv har tænkt dig at drage omsorg og tage ansvar for det nye kæledyr.

Gaven til hele familien

Der findes også gode gaver, som kan komme hele familien til gode - inklusiv dig selv. Det er lidt snedigt, men manden i dit liv vil - hvis han er glad for at rejse - med garanti påskønne denne gestus: en rejse til hele familien. Denne gave er i den dyre ende, men kan til gengæld blive til et minde for livstid.

Book fly, hotel og hele molevitten. Vælg en destination, som manden vil sætte særligt pris på. Print for eksempel hans flybillet ud, pak den fint ind, og læg den ind under juletræet sammen med de andre gaver.