10 gode julegaveideer til ham der har alt

10 gode julegaveideer til ham der har alt

I alle menneskers liv er der en mand, der bare har alt. Derfor kan det også være en kilde til frustration, når det er tid til at købe gaver til vedkommende – hvad gør man lige? Hvis du også er desperat efter gode julegaveideer til manden, der tilsyneladende har alt, kan du blot læse videre. Her finder du nemlig 10 gode julegaveideer.

Hvis du ikke finder dit næste julegavekøb blandt alle ideerne, kan du finde mange flere gode julegaveideer til ham hos Geniale Gaver.

1: En personlig kalender

Når en mand har alt, er det ofte en god idé at finde en meget personlig gave. På den måde kan du give ham en gave, som han ikke allerede har.

En stor klassiker inden for personlige gaver, er en personlig kalender. Her kan du månedligt indsætte billeder af familie, venner og kæledyr. Kalenderen kan han enten hænge op derhjemme eller på arbejdspladsen. På den måde kan han altid få øje på sine kære.

Derudover er det heller ikke nogen særlig dyr gave. Derfor er det også et godt valg, hvis du har et mindre budget til julegaverne et år.

2: Sokker med eget foto

Når det kommer til personlige gaver, er sokker med eget foto også en sjov og anderledes gave. Ofte kan man aldrig få sokker nok. Samtidig er flere mænd også kendt for at have en lidt sjov og anderledes humor. Derfor kan de fleste midaldrende mænd også godt se det sjove i at få sokker med personlige billeder på.

Det kan blandt andet være billeder af manden selv. Eller måske hans yndlingskæledyr. Det vil uden tvivl være en gave, der kan få smilet frem hos gavemodtageren.

3: Stort billede med hele familien

Hvis du gerne vil give en gave i den mere seriøse ende, kan du vælge at give et billede af hele familien. Det vil helt sikkert være en stor succes. Herefter kan gavemodtageren selv vælge, om billedet skal hænge derhjemme eller på hans arbejdsplads. Her kan hele familien tilsmile ham gennem hele dagen.

4: En sjov t-shirt

Som nævnt har mange mænd ofte en lidt anderledes humor. Derfor er der også mange af dem, der synes at t-shirts med sjove billeder eller motiver er et kæmpe hit. Hvis du kender en mand med en særlig humor, kan denne slags t-shirt derfor også være en god gaveidé.

5: Plakater der er dedikeret til manden

I dag har du mulighed for at få lavet plakater, der er dedikeret til gavemodtageren. Det kan for eksempel være et citat, der fortæller om gavemodtageren. Eller det kan være små bokse med tekst, der fortæller, hvad gavemodtageren egentlig mener, når han siger noget.

Der findes mange forskellige typer af personliggjorte plakater. Fælles for dem alle er, at de netop er personlige, og derfor også er en god gave til manden, der har alt.

6: Krus med eget foto

Hvis du har et mindre budget, er et krus altid en god gave. Især, hvis din gavemodtager er meget glad for kaffe eller andre varme drikke. Hvis du gerne vil gøre gaven mere personlig, kan du indsætte et foto på kruset.

Det kan for eksempel være et foto af familien, kæledyret eller et andet kært individ. Hvis du er mere i den sjove ende, kan du også indsætte et mindre heldigt foto af gavemodtageren.

7: Gavekort til oplevelse

Hvis en mand har alt, er oplevelser også altid en god gaveidé. Især, hvis du kan finde en oplevelse, som han har snakket meget om.

I dag kan du finde gavekort til alle typer oplevelser. Det gælder både øl- og vinsmagning, såvel som en tur i en Ferrari eller luftballon. Hvilken oplevelse du bør vælge, kommer naturligvis helt an på din gavemodtager. Det skal være en oplevelse, som han synes, er sjov.

8: Massagegavekort

Mænd er kendt for at passe mindre godt på sig selv. Det gælder både i arbejdslivet såvel som privat. Det er selvfølgelig en kedelig tendens, men hvis du kender en mand, der ofte presser sig selv, kan du hjælpe lidt. Du kan nemlig give ham et gavekort til en massage.

På den måde kan gavemodtageren komme lidt ned i gear og få koblet af. Det vil han uden tvivl nyde, og hvem ved? Måske bliver han bedre til at prioritere sit eget helbred fremadrettet.

9: Brætspil

Hvis du leder efter en god gaveidé til manden, der har alt, kan et nyt brætspil ofte være en god idé. Det giver gavemodtageren mulighed for at samle enten familie og venner omkring et spil. Det er både hyggeligt og udfordrende. Derfor er det ofte også en god gave til manden, der intet mangler.

10: En ny gadget

Denne gaveidé deler vandene lidt. Hvis du skal købe en gave til en ældre mand, forstår han sig måske ikke på teknik. I så fald er en gadget måske ikke den rette gave. Hvis manden derimod er under 60 år, er der stor sandsynlighed for, at han vil elske en gadget.

Der findes nemlig utallige elektroniske enheder på markedet, der kan gøre din gavemodtagers hverdag lettere eller sjovere. Derfor handler den rette gadget også om, hvilken hverdag din gavemodtager har. Ligesådan handler det naturligvis også om, hvorvidt vedkommende overhovedet interesserer sig for teknik.