Udgivet i Ideer og Artikler

Giv ham en miniferie i julegave - 5 tips til at holde den perfekte miniferie med ham

Af Julegavertilham.dk

Du har fundet på den perfekte julegave til ham; en miniferie, som I kan tage på sammen. Men hvordan udfører man sådan en opgave? Der er flere måder, det kan gøres på, og du ved bedst, hvad han vil sætte allermest pris på. Her er nogle tips, så du kan finde inspiration til den perfekte miniferie til ham.

1: Find det rette tidspunkt til ferien

Først og fremmest skal du overveje, hvornår du vil give ham gaven. Selvom det er en julegave, kan det jo godt være, at du giver ham den inden juleaften; for eksempel som en miniferie i juleferien, som bliver en overraskelse. Du kan også vælge at give ham miniferien i form af et kort på juleaften, så han ved, den kommer. Men det er helt op til dig, hvad du foretrækker.

2: Vær forberedt

Hvis du vil give ham en surprise miniferie, som I skal på, uden at han ved det, kræver det meget forberedelse fra din side. Du skal vide hvilke dage, han har fri, og generelt meget til hans humør og præferencer, så du kan give ham den bedst mulige ferie.

Vælger du til gengæld, at det ikke skal være en overraskelse, giver det jer muligheden for at forberede ferien sammen. På den måde kan I bedre planlægge, så ferien bliver perfekt.

3: Pak fornuftigt

Ingen ferie uden pakning! Hvis ferien er en overraskelse, kan du blive nødt til at pakke for ham, alt efter hvor hastigt, det skal gå. Du ved, hvad I skal lave, så du har nok nemmere ved at pakke for ham, end han har, når han ikke har været med til at planlægge ferien.

Hvis det ikke er en overraskelse, kan han få lov til at pakke til turen selv. Hvis I har planlagt det sammen, kan I finde ud af, hvad der er smartest at pakke sammen.

4: Overvej, hvad han kan lide

Når du skal overveje, hvad for en miniferie, I skal tage på sammen, gælder det om at lægge hovedet i blød. Du skal nemlig finde ud af, hvad han har allermest brug for. Har han brug for at slappe af i en spa? Eller er han typen, der ville sætte pris på en vandretur? Måske er han til et hotel i byen, hvor I kan opleve lidt kultur? En weekendtur på et skib?

Der er meget at vælge imellem, og I kan opleve alt fra madkultur til stjernehimmel. Hvis du planlægger det på egen hånd, er det hele op til dig. Hvis I diskuterer det sammen, vil du være sikker på, at han bliver glad.

5: Tag den flotte garderobe med

Det er en gave til ham, så selvfølgelig skal du se godt ud! Din blotte eksistens er også en form for forkælelse for ham, og han vil garanteret sætte pris på det, hvis du gjorde lidt ekstra ud af dig selv under jeres miniferie. Men selvfølgelig skal der også være plads til afslappethed, hvis du ikke har lyst til det andet. Han elsker dig jo, uanset om du er i en smuk kjole eller sweatpants.

Hav en god ferie!

Selvfølgelig skal I tage på miniferie sammen; det er en alletiders gave! Uanset om det bliver en overraskelse for ham, eller om I planlægger det sammen, skal det nok blive en fantastisk tur. Uanset hvad viser du, at du gerne vil gøre noget godt for ham, og at du har tænkt over, hvad der vil gøre ham glad. Hvad mere kan man ønske sig i julegave?