11 gode gaveideer til ham der gerne vil være selvstændig

Det at være selvstændig kræver mange forskellige ting og mange forskellige evner. Derfor er der mange muligheder, hvis du skal give en gave til en der enten er selvstændig eller som gerne vil være det. I nedenstående følger en række forslag til gaver.

Kursus i regnskab er relevant

At have overblik over sit regnskab og pengeflow i sin virksomhed er ekstremt vigtigt for at have følingen på udviklingen i ens virksomhed. Det er i princippet ligegyldigt hvor stor eller lille virksomheden er. Det handler mere om forståelsen af hvordan økonomien hænger sammen i din virksomhed, så det er muligt at overskue hvilke parametre, der er vigtigt og som der skal bruges ressourcer på. Derfor vil det altså være en god ide at give et kursus i regnskabforståelse til en, der gerne vil være selvstændig.

En notesbog til ideer

Som selvstændig er det vigtigt hele tiden at tænke kreativt og få nye ideer. Det gælder både helt nye ideer, der kan skabe ny omsætning i virksomheden. Men det kan også være gode ideer, der kan gøre de nuværende processer i virksomheden endnu bedre. Når de ideer opstår i den selvstændiges hoved er det vigtigt, at de skrives ned.

Det kan selvfølgelig gøres på en telefon eller anden device. Men der er rigtig mange, der foretrækker at gøre det rent fysisk i en notesbog, som man kan have liggende i sin taske eller have i sin lomme. Det er en god ide at give en der gerne vil være selvstændig en notesbog, hvor de gode ideer til udvikling kan nedskrives.

Synlighed er alt og lærdom om dette en god gave

Hvis du som selvstændig har et produkt eller en serviceydelse, du gerne vil sælge, så skal folk vide, at det findes. Det gør det bedst ved, at potentielle kunder kan finde produktet online. Langt det meste trafik online gør via de kendte søgemaskiner, hvor Google har en fremtrædende rolle. Derfor er det ekstremt vigtigt at få sin webshop eller bare website optimeret til at ligge højt i søgninger, der er relevante, hus Google og andre søgemaskiner.

Dette kræver viden om disciplinen og den viden kan opnås ved at et seo kursus, som altså er en oplagt gave til ham, der gerne vil være selvstændig. SEO står for søgemaskineoptimering, og det er jo lige præcis det, der er det vigtige.

Tøj til de vigtige dage

Der er dage, der er vigtigere end andre, når man er selvstændig. Det kan være dage med vigtige møder eller dage, hvor ens produkt skal sælges eller vises frem. De dage skal man føle sig på toppen og have det godt med sig selv. En del af dette er at føle, at man ser pæn og præsentabel ud. Dette kræver pænt og rart tøj. Så det er oplagt at give noget sådant tøj til disse dage som gave til en, der gerne vil være selvstændig.

En fed kuglepen

Nogle gange skal man som selvstændig underskrive aftaler, der er vigtige. Altså aftaler der kan betyde meget for fremtiden for ens virksomhed. Det er rart at markere disse ting på en speciel måde, så de får en speciel betydning for fremtiden og kan virke motiverende. Dette kan blandt andet gøres ved at aftalerne underskrives med en særlig kuglepen, der kun bruges ved disse specielle lejligheder. At få en kuglepen i gave til disse tidspunkter er en super god ting, og noget man vil kunne bruge i mange år.

Giv et inspirationsophold

Selvfølgelig afhængig af branche, så er det altid en god ide at komme lidt væk fra dagligdagen og se tingene fra en anden vinkel. Det kan et ophold et inspirerende sted hjælpe med. Så det er en god ide at give et ophold til et eller andet interessant sted som gavekort til ham, der gerne vil være selvstændig. Så kan han benytte det, når der er brug for ny inspiration.

De små arbejdsredskaber

Man bliver nogen gange overrasket over hvor mange forskellige småting, der benyttes til den elektronik, man har i sin hverdag som selvstændig. Det kan være opladere eller adaptere til når man er i andre lande. Disse kan være nødvendige for at virksomheden kan drives videre og man kan udnytte tiden, mens man rejser eller er på ophold i et andet land. En oplagt gave.

Inspirerende bøger

Der findes rigtig mange bøger, der er skrevet til brug for ham, der gerne vel være selvstændig. Bøger der kan have utroligt meget vigtig information, der vil kunne bruges i rigtig mange situationer. Disse er selvfølgelig en oplagt gave til ham, der har ambitioner om at være selvstændig. Men det kan andre bøger også. For biografier fra folk, der har udrettet noget specielt kan virkelig være inspirerende at læse. Gode ideer, masser af energi og gå-på-mod kan ofte hentes fra disse bøger.

Bobler til at fejre

Succes skal fejres, for det skaber motivation. Er der noget der er gået ekstra godt i virksomheden. Et salg der er gået hjem eller en aftale der er på plads. Så skal det fejres. Og det bliver det bedst med bobler. En selvstændig eller en kommende en af slagsen vil elske at få en flaske bobler, der kan ligge på lager til næste gang den store succes er i hus.

Foto til professionelt brug

Det er en rigtig god ide med professionelle foto i sin virksomhed, der kan benyttes til at brande både produkter men også personerne i virksomheden. Så søger du en gave til en der gerne vil være selvstændig, så er et gavekort til en professionel fotograf en oplagt ting. Foto vil kunne bruges både på sociale medier, i pressemeddelelser eller på selve websitet. Det giver et mere professionelt udtryk med foto, der er taget på den rigtige måde og med det rigtige udstyr.

Massage kan altid bruges

At være selvstændig kræver mange timers hårdt arbejde. Og det er ofte arbejde foran en computerskærm, som er stillesiddende. Derfor kan massage være en rigtig god ting. En der arbejder meget, eksempelvis en selvstændig, vil derfor blive rigtig glad for at få et gavekort til massage eller til en massageordning i gave. En god gang massage giver overskud og dermed mere energi til at gøre virksomheden succesfuld.

Hjælp til webudvikling

Det er vel stort set umuligt at have en virksomhed uden at have et website. Men det er langt fra alle, der kan udvikle deres eget website. Derfor vil en ny selvstændig være glad for at få en gave med hjælp til at få lavet et ordentligt website. Et gavekort til dette vil være super rart. For måske vil det også omfatte hjælp til sociale medier, nyhedsbreve eller lignende. Så altså en gave en selvstændig helt sikkert vil kunne bruge.