Fra hende til ham – 10 julegaveideer til når magien i soveværelset er slukket

Fra hende til ham 10 julegaveideer til når magien i soveværelset er slukket

Mangler du en rigtig god julegave til din partner? Og er det tid til en ekstra vitaminindsprøjtning til soveværelset? Så får du her 10 gode bud på julegaveideer fra hende til ham, der gerne vil vække magien i soveværelset igen.

1. Sæt fut i december med en fræk julekalender

Hvis du er tidligt ude, kan du sørge for, at december bliver ekstra sexet, hvis du forærer din partner en fræk julekalender. Der laves i dag pakkekalendere med 24 frække gaver, som I sammen kan åbne gennem julen.

Bag hver låge gemmer sig en lille overraskelse, som kan vække lysten, sætte gang i frække samtaler og ikke mindst bruges direkte under lagnerne. I kan have kalenderen til at stå i soveværelset, så I sammen kan åbne en gave hver morgen eller aften.

2. Spændende sexlegetøj til par

Mange danske par har allerede eksperimenteret med sexlegetøj, og måske har I også legetøj, som I finder frem, når det skal være ekstra hot? Du kan pifte sexlivet op, hvis du investerer i nyt og lækkert sexlegetøj til par, som I sammen kan udforske.

Der er mange muligheder, når det kommer til sexlegetøj til par. Du kan både finde vibrerende legetøj, der stimulerer jer begge, fjernstyret legetøj og ikke mindst legetøj, der er særligt lavet til ham. Du har derfor mulighed for at finde noget legetøj, der passer til jeres fælles lyster, og som tilføjer et nyt og spændende element til jeres oplevelser sammen.

3. Lav et sexet gavekort

Gavekort behøver ikke være til restauranter eller oplevelser i offentligheden, for du kan også lave dit helt eget gavekort til manden i dit liv.

Måske fortjener han kuponer, som han selv kan vælge, hvornår han skal bruge, eller måske er der én stor ting, som han gerne vil prøve? Du kan være kreativ og lave dit eget design med oplevelser eller aktiviteter, som du ved, at han vil sætte ekstra pris på. Og sørg for, at han rent faktisk også nemt kan gøre brug af gavekortet, så det ikke blot bliver glemt i en skuffe.

4. Frække bøger med sexnoveller

Det kan være pirrende at læse sexnoveller alene, men det kan være mindst lige så spændende at dele oplevelsen med din partner. Det skrevne ord overlader mere af arbejdet til forestillingsevnen, men derfor kan man også leve sig ind i de spændende historier.

Find en god bog med frække noveller, som du pakker flot ind. Der er i dag flere gode bøger på markedet, så du kan vælge dén, der har det rigtige indhold.

Når manden i dit liv pakker op, kan du lægge op til, at I i fællesskab læser en novelle højt for hinanden, når I er alene. Det skal nok give ny inspiration til soveværelset og sætte gang i den intime stemning.

5. God massageolie

Elsker din mand en god massage, kan du forære ham en ekstra lækker massageolie. Du kan endda vælge en olie, der både kan bruges til massage såvel som lagengymnastik, så den har flere anvendelsesmuligheder.

Gå gerne med en olie med en behagelig duft, og sørg for, at den er helt sikker at bruge på kroppen. Tilføj gerne et kort til pakken, hvor du lægger op til at bruge olien i fællesskab.

6. Brætspil kun for de voksne

Har du prøvet at spille et brætspil, hvor fokus var på dig og din partners forhold? Der findes nemlig et væld af både spændende og frække brætspil, der udfordrer jer som par under lagnerne.

I stedet for at tage et spil Ludo eller Kalaha, kan I finde de frække spil frem, når I har en aften alene. Der er både spil, hvor I skal besvare spørgsmål og kan udfordre hinanden til at diskutere de mere intime detaljer som fantasier og erogene zoner, men der er også mere aktive spil. Prøv f.eks. de frække sexterninger, der bestemmer slagets gang, eller måske er et pikant kortspil oplagt, når I har alenetid sammen. Der er masser af muligheder for at få fingrene i spil, der giver ny inspiration til lagengymnastikken.

7. Forløb til behandling af impotens

Selvom det ikke er særligt sjovt at skulle anerkende, så vil de fleste mænd i løbet af deres liv opleve perioder med manglende potens. Det kan være både svært at tale om, og det påvirker ofte selvtilliden og dermed også præstationen i soveværelset yderligere.

Du kan forære din mand et forløb til behandling af impotens. Med den rigtige rådgivning og behandling kan han få både selvtillid og ikke mindst potensen tilbage, så I igen kan genoptage lagengymnastikken uden afbrydelser.

8. Lækkert nyt sengetøj

Selvom sengetøj ikke direkte vil sætte gang i soveværelset, så er det med til at sikre, at soveværelset er både lækkert og indbydende, når I er alene. Et lækkert sæt sengetøj til dyner og puder i luksusmaterialer gør det mere fristende at kravle i seng – hvor I så kan fortsætte med at udforske hinanden.

Du kan f.eks. vælge et flot sæt i materialer som silke eller satin, eller du kan gå efter bestemte farver som sort og rød. Tænk over den stemning, du gerne vil skabe, og vælg altid et materiale, der føles lækkert mod huden.

9. En romantisk aften for 2

Nogle mænd mangler aldrig noget, og det eneste ønskelisten består af, er nye underbukser og sokker. Derfor kan oplevelser også være en rigtig god gaveide, der kan være en god måde for jer som par at komme endnu tættere på hinanden.

Arranger en aften, hvor I tager ud at spise, i biografen eller måske ser et show sammen. Det giver tid til parforholdet, så I kan fordybe jer i hinanden og bruge en dejlig aften sammen.

Husk at lave et fint gavekort, og pak det gerne flot ind, så der også er en dejlig gave at åbne for manden i dit liv.

10. Pak dig selv ind som gaven under juletræet

Vil din partner bare gerne have dig i julegave? Så kan du vælge at opfylde én af hans hedeste fantasier ved at finde lingeri eller kostumer, som han vil sætte pris på.

Du har måske allerede et par ideer til, hvad han vil sætte pris på, men ellers kan du også diskret spørge ind til hans fantasier. Måske er han vild med en bestemt uniform, eller måske er han bare glad for pæne blonder og flotte strømper. Uanset hvad, vil han glæde sig over at kunne pakke dig ud, når vi når til juleaften.